Sandra

Sandra Tukker

Beroep Fotograaf
DTP'er
Vormgever
Beeldbewerker
Plaats Papendrecht NL
Links LinkedInInstagramAlgemene voorwaarden

Vorm en beeld is de sleutel tot succes. Prachtige fonts gecombineerd met de juiste vormen, kleuren en beelden. Dat is mijn passie.

We leven in een snelle wereld waar beelden en vormen bepalend zijn. We zien het overal om ons heen en we zijn er de hele dag mee bezig. Zorgen dat jij of jouw bedrijf gezien wordt, is meer dan ooit een uitdaging. Een uitdaging is ook het vinden van de juiste persoon die daarvoor kan zorgen. Iemand die meedenkt en kwaliteit levert en dat het liefst zo snel mogelijk!

Na de HAVO voltooid te hebben, ben ik de MRTO-opleiding aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam gaan volgen. Dit in een tijd dat desktop publishing nog in de kinderschoenen stond. Vormgeven en je ontwerpen maken deden we nog met de hand. Dit gold ook voor lettertekenen. Fotografie was nog analoog en we stonden uren in de doka onze rolletjes te ontwikkelen en foto's te belichten. Hoe anders is dat nu! De computer is niet weg te denken uit ons dagelijks bestaan en we doen er bijna alles mee. Ik prijs me gelukkig dat ik de oude technieken en de opmars van de computer in de grafische industrie volop heb mee mogen maken.

Sinds 1995 ben ik werkzaam als vormgever, dtp'er en beeldbewerker. Altijd met veel plezier en passie. Nauwkeurig zijn en toch het werk snel leveren. Jezelf en je gereedschap up-to-date houden in tijden dat de ontwikkelingen hard gaan. Ook heb ik een aantal jaren, op het Mediacollege te Rotterdam, de ins en outs van het grafische vak mogen overbrengen aan anderen. Omdat ik al jaren veel met beeld werk en ook beelden bewerk, heb ik begin 2017 de stap genomen om me ook te storten op fotografie. Een oude liefde uit de analoge tijd. Daarom is mijn kracht een product van a tot z kunnen maken.

Scroll naar beneden voor mijn laatste project.

Laatste project

Sandra